Hello world!

Olemme sähkösuunnittelun edelläkävijöitä. Tehdään yhdessä kohteestasi älykäs!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

ole kuin kotonasi

Tehdään yhdessä - me autamme

Haluamme edistää suomalaisten rakennusten energiatehokkuutta ja luoda toimivia, käyttäjänsä tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Mielestämme paras lopputulos saavutetaan, kun suunnittelemme ratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin lopputuloksesta syntyy varmasti juuri teidän tarpeisiinne sopiva ja kestävä ratkaisu.

Suunnittelu

Suunnittelemme jokaiseen tarpeeseen sopivat ratkaisut ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Räätälöidyt palvelut

Tarjoamamme palvelut elävät tarpeidesi mukaan. Aina kannattaa kysyä!

Laatutakuu

Toimimalla kanssamme varmistat aina laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Urakointi

Hoidamme urakkamme aina sovitusti ja ammattitaidolla. Panostamme erityisesti ulkonäkö- ja laatuseikkoihin.

Laadukkaat tarvikkeet

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja tyylikkäitä tarvikkeita.

Uusimmat trendit

Seuraamme aktiivisesti alamme uusimpia trendejä. Emme pelkää opetella uutta, vaan haluamme pysyä aina kehityksen aallonharjalla.

Selkeä prosessi

Toimintatapamme

01 Ota yhteyttä

Kerro meille toiveistasi ja visiostasi sekä tarpeistasi. Toimita meille myös muut olemassa olevat suunnitelmat kohteestasi.

02 Laaditaan tarjous ja aikataulu

Laskemme antamiesi esitietojen perusteella sinulle tarpeitasi vastaavan tarjouksen. Huomaathan, että mitä enemmän meillä on tietoa käytettävissämme, sitä tarkemman ja usein halvemman tarjouksen saat.

03 suunnitteluvaihe

Piirrämme aluksi luonnostelman sähköpisteiden sijoittelusta ja lähetämme sen teille kommentoitavaksi. Mikäli haluatte lisätä tai muuttaa jotain suunnitelmissa, päivitämme nämä suunnitelmiin ja lähetämme uuden luonnoksen. Kun luonnos on hyväksytty teidän puolestanne, laadimme valmiit suunnitelmat ja lähetämme ne teille.

04 Toteutusvaihe ja luovutusdokumentit

Suunnitelmien valmistumisen jälkeen voitte kilpailuttaa kohteenne sähköurakan laatimiemme suunnitelmien pohjalta. Kun sähköurakointi on valmis, täytyy asennuksista laatia luovutuspiirustukset, eli ns. "loppukuvat". Sähköurakoitsijan täytyy urakoinnin aikana merkitä kaikki poikkeamat suunnitelmista kuviin, eli piirtää ns. "punakynät". Voimme laatia urakoitsijan "punakynien" perusteella loppukuvat kohteesta erillisveloituksella.