Kotiautomaatio

Olemme sähkösuunnittelun edelläkävijöitä. Tehdään yhdessä kohteestasi älykäs!

Arjen luksusta

Muuta kotisi älykkäämmäksi ja mukavammaksi älykotijärjestelmän avulla! Kuvittele koti, jossa voit seurata videovalvontaa reaaliajassa, sammuttaa sähköt pistorasioista etänä, ohjata lämpötilaa vaivattomasti, luoda tunnelmallisia valaistustilanteita yhdellä napin painalluksella, kuten himmentää valot elokuvaillan ajaksi, ja hallita verhoja automaattisesti. Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista älykotiratkaisujemme avulla.

Älykotijärjestelmä tekee arjestasi sujuvampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa. Haluatko kokea, kuinka älykoti voi parantaa elämänlaatuasi? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous – tehdään kodistasi älykäs yhdessä!

ole kuin kotonasi

Tehdään yhdessä - me autamme

Haluamme edistää suomalaisten rakennusten energiatehokkuutta ja luoda toimivia, käyttäjänsä tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Mielestämme paras lopputulos saavutetaan, kun suunnittelemme ratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin lopputuloksesta syntyy varmasti juuri teidän tarpeisiinne sopiva ja kestävä ratkaisu.

Suunnittelu

Suunnittelemme jokaiseen tarpeeseen sopivat ratkaisut ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Räätälöidyt palvelut

Tarjoamamme palvelut elävät tarpeidesi mukaan. Aina kannattaa kysyä!

Laatutakuu

Toimimalla kanssamme varmistat aina laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Urakointi

Hoidamme urakkamme aina sovitusti ja ammattitaidolla. Panostamme erityisesti ulkonäkö- ja laatuseikkoihin.

Laadukkaat tarvikkeet

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja tyylikkäitä tarvikkeita.

Uusimmat trendit

Seuraamme aktiivisesti alamme uusimpia trendejä. Emme pelkää opetella uutta, vaan haluamme pysyä aina kehityksen aallonharjalla.

Selkeä prosessi

Toimintatapamme

01 Ota yhteyttä

Kerro meille toiveistasi ja visiostasi sekä tarpeistasi. Toimita meille myös muut olemassa olevat suunnitelmat kohteestasi.

02 Laaditaan tarjous ja aikataulu

Laskemme antamiesi esitietojen perusteella sinulle tarpeitasi vastaavan tarjouksen. Huomaathan, että mitä enemmän meillä on tietoa käytettävissämme, sitä tarkemman ja usein halvemman tarjouksen saat.

03 suunnitteluvaihe

Piirrämme aluksi luonnostelman sähköpisteiden sijoittelusta ja lähetämme sen teille kommentoitavaksi. Mikäli haluatte lisätä tai muuttaa jotain suunnitelmissa, päivitämme nämä suunnitelmiin ja lähetämme uuden luonnoksen. Kun luonnos on hyväksytty teidän puolestanne, laadimme valmiit suunnitelmat ja lähetämme ne teille.

04 Toteutusvaihe ja luovutusdokumentit

Suunnitelmien valmistumisen jälkeen voitte kilpailuttaa kohteenne sähköurakan laatimiemme suunnitelmien pohjalta. Kun sähköurakointi on valmis, täytyy asennuksista laatia luovutuspiirustukset, eli ns. "loppukuvat". Sähköurakoitsijan täytyy urakoinnin aikana merkitä kaikki poikkeamat suunnitelmista kuviin, eli piirtää ns. "punakynät". Voimme laatia urakoitsijan "punakynien" perusteella loppukuvat kohteesta erillisveloituksella.