Keitä me olemme?

Yrityksemme tarina alkoi, kun kaverusten tiet yhdistyivät yhteisen intohimon ja asiantuntemuksen kautta. Eräänä lauantaisena iltana saunan lauteilla tajusimme, että meillä on todella laaja tietämys sekä osaaminen sähkötekniikan alalta. Päätimme yhdistää osaamisemme tarjotaksemme asiakkaillemme kattavia, ainutlaatuisia ja arvokkaita sähkösuunnitteluratkaisuja.

Meillä on yhdessä vuosien kokemus sähkötekniikan alalta. Ville on talotekniikan sähkösuunnittelun asiantuntija, joka osaa suunnitella tarkkoja ja toimivia ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin. Matias puolestaan tuo mukanaan syvällisen ymmärryksen sähkönjakeluverkkojen suunnittelusta, koestuksesta sekä käyttöönotosta. Juuso taas tuo pöytään kansainvälistä kokemusta sähköntuotantojärjestelmien automaatiojärjestelmistä, sekä teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelusta ja ohjelmoinnista käyttöönottoon. Kaikilla meistä on kokemusta sekä suunnittelusta, että itse asennustöistä, joten ymmärrämme tarpeita paremmin myös sähköurakoitsijoiden sekä muiden asiakkaidemme näkökulmasta.

KHDynamics Oy syntyi aidosta halusta kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja sähköalan tarpeisiin. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja olla luotettava kumppani kaikissa projekteissa, olipa kyseessä sitten pieni kotitalous tai laajempi teollisuuskohde.

Olemme erikoistuneet myös kotiautomaatiojärjestelmiin sekä multiroom-audioratkaisuihin koteihin, saunoihin ja kylpyhuoneisiin. Tämä osaaminen mahdollistaa meidän tarjota asiakkaillemme modernit ja mukavuutta lisäävät teknologiaratkaisut.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen, ja siksi pidämme itsemme ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista. Meillä on aito intohimo sähkötekniikkaa kohtaan ja haluamme jakaa osaamisemme teidän kanssanne.

Tutustu palveluihimme ja tule mukaan rakentamaan kestävää ja älykästä tulevaisuutta kanssamme. KHDynamics Oy – sähkötekniikan asiantuntijat palveluksessasi.

Matias, Ville & Juuso