Palvelumme

Älykotijärjestelmät

Tarjoamme kattavia älykotijärjestelmien palveluita, jotka sisältävät suunnittelun, asennuksen ja ohjelmoinnin. Palvelumme avulla voit muuttaa kotisi moderniksi ja älykkääksi ympäristöksi, joka lisää mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Aloitamme yhteistyön kanssasi kartoittamalla tarpeesi ja toiveesi, ja laadimme yksilöllisen suunnitelman, joka kattaa haluamasi älykotiratkaisut, valaistuksen, lämmityksen, turvallisuusjärjestelmät ja viihdejärjestelmät. Käytämme luotettavia ja korkealaatuisia ratkaisuja, jotta voit nauttia kodista ilman huolia. Kustomoimme järjestelmät tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja tehdään kodistasi älykäs yhdessä!

Älykotijärjestelmät saneeraukseen

Tarjoamme kokonaisvaltaisia älykotijärjestelmien palveluita, jotka on suunniteltu erityisesti saneerauskohteisiin. Palvelumme avulla voit tuoda kotisi nykyaikaan, lisäämällä mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta ilman tarvetta vetää uusia kaapeleita. Ensimmäisenä kartoitamme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi, jonka pohjalta laadimme räätälöidyn suunnitelman. Tämä suunnitelma kattaa kaikki haluamasi älykotiratkaisut, kuten valaistuksen, lämmityksen, turvallisuusjärjestelmät ja viihdejärjestelmät.

Huolehdimme laitteiden asennuksesta varmistaen, että kaikki komponentit toimivat saumattomasti yhdessä. Käytämme vain korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita, mikä takaa pitkäikäisen ja huolettoman käytön. Ohjelmoimme älylaitteesi toimimaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, mahdollistaen helpon ja kätevän hallinnan mobiilisovelluksen kautta.

Erityisesti saneerauskohteissa meidän menetelmämme varmistaa, että voit nauttia älykotijärjestelmän eduista ilman suuria rakenteellisia muutoksia tai uusia kaapeleita.

Sähköasennus

Hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Varmistamme, että kaikki asennukset tehdään korkeimpien standardien mukaisesti ja että ne toimivat saumattomasti yhdessä. Käytämme vain laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotta voit nauttia pitkäikäisestä ja turvallisesta sähköjärjestelmästä.

Teollisuusautomaatio

Tarjoamme asiantuntemustamme teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin ja asennukseen. Erikoisosaamiseemme kuuluvat erityisesti Vacon-taajuusmuuttajat sekä Siemens S7 -logiikkaohjelmointi ja HMI-käyttöliittymät.